Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

 

Henk Gerrits Tweewielers is de e-bike en fiets specialist van Nederland. Dit zijn wij!

Wij staan als bedrijf geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 05016743.

 

Wilt u ons persoonlijk ontmoeten? U bent binnen onze openingstijden altijd welkom om ons te bezoeken

 

Henk Gerrits Tweewielers

Schurinkhof 3

7731 EZ Ommen

Nederland

 

Telefonische kunt u ons bereiken tijdens onze openingstijden 038-421 68 52 of stuur ons een e-mail [email protected], dan proberen we u zo snel mogelijk en binnen twee werkdagen een antwoord te sturen.

 

U vind ons ook op Facebook hier kunt u al ons nieuws volgen.

 

Toepasselijkheid

 

Wanneer u bij ons een aankoop doet, gaan wij en u van deze voorwaarden uit. U vind al onze voorwaarden terug op onze website.

 

Het aanbod

 

Ons gehele aanbod vind u op onze website en in onze winkel in Zwolle. We proberen om alle juiste informatie te vermelden bij elke fiets of product, zodat u de juiste keuze kunt maken.

 

De overeenkomst

 

Als u een bestelling bij doet, zorgen wij voor een betrouwbare website en zorgen wij er uiteindelijk voor dat de bestelling zo spoedig mogelijk bij u word afgeleverd.

 

Retourrecht

 

Toch niet tevreden? Dan kunt u het bestelde gewoon aan ons terug sturen zonder reden binnen 14 dagen. Hou er wel rekening mee dat u het product ongebruikt of slechts zo gebruikt, zoals u het bijvoorbeeld ook in een fietsenwinkel zou mogen hanteren.

 

De kosten van het retour sturen van u product

 

Als u producten aan ons wilt terug sturen, dan kunt u ons dat laten weten via de mail of telefonische contact met ons op te nemen. Stuur dan zo snel mogelijk ( binnen 14 dagen) het product terug. De kosten van het retour sturen van het product is voor de klant Henk Gerrits is hier niet verantwoordelijk voor.

 

De prijs

 

Bij ieder product ziet u de actuele prijs is inclusief btw.

Op deze prijzen kan niet worden ingeruild!

Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Nakoming overeenkomst en garantie

 

Wij doen ons best om het bestelede product juist aan te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Laat het ons dan weten via onze mail of neem telefonische contact met ons op.

 

U heeft op al onze producten garantie, waarbij wij uitgaan van de door de betreffende fabrikant bepaalde garantievoorwaarden. Heeft u een garantie verzoek laat het ons weten.

 

Leveren en uitvoering

 

Henk Gerrits Tweewielers doet zijn uiterste best het bestelde zo spoedig mogelijk bij u te laten bezorgen. Mits het bestelde artikel op voorraad is en voor 17.00 uur is besteld dan heeft u het artikel de volgende dag nog in huis.

 

Is u bestelling niet in goede staat bij u aangekomen? Er mist iets, of het product is beschadigd? Dat valt onder de verantwoordelijkheid van Henk Gerrits Tweewielers. Laat het ons dan ook gelijk na bezorging weten.

 

Betaling

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden om u bestelling te betalen.

iDeal, Paypal en overboeking.

 

Branchegarantie

 

De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie staat garant voor de nakoming van de beslissing van de geschillencommissie Thuiswinkel. Oordeelt de geschillencommissie dat u een bedrag van Henk Gerrits Tweewielers tegoed hebt, dan staat de organisatie tot een bedrag van € 10.000,- per bindend advies voor de betaling garant. Als u van deze regeling gebruik wilt maken, dient u wel de organisatie hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.

 

*laatste aanpassing 1 December 2017

 

 

 

 

 • E-Energy
 • Gazelle
 • RIH Fietsen
 • Cortina
 • Pegasus
 • Huyser
 • E-Energy
 • Gazelle
 • RIH Fietsen
 • Cortina
 • Pegasus
 • Huyser